La causa


Des de Corredors.Cat, sempre hem tingut un vessant solidari a les activitats que organitzem. Lamentablement, una malaltia minoritària com és l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) ha afectat dos dels nostres associats més estimats: Primer en Zenón i, actualment, en Biel54.

És per això que vam voler aprofitar la participació correcat a la Zurich Marató de Barcelona de 2020 per “Fer un gest per l’ELA” i que, entre tots i totes, poséssim un granet de sorra per ajudar a la Fundació Miquel Valls, per a millorar la qualitat de vida dels afectats d’aquesta malaltia i els seus familiars.

En aquestes setmanes de confinament han estat moltes les iniciatives solidàries que han nascut des de l’entorn de l’atletisme i els grups de corredors populars, la immensa majoria lligades directament a la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19. És evident que ara la situació d’urgència ha portat tots els esforços en aquesta direcció, però també és ben veritat que altres causes han quedat “tapades” pel maleït coronavirus. Els malalts d’ELA i les seves famílies segueixen tenint la necessitat del nostre suport, creiem que aquest és un bon moment per començar a desconfinar també totes aquestes iniciatives.

També els #KMSxELA, on moltíssims corredors i corredores de tot l’Estat estàvem sumant kms de solidaritat x l’ELA, tindran ara una nova empenta i “La Desconfinada” vol ser el tret de sortida.

Tots junts contra la Covid-19. Tots junts en favor de tantes causes que segueixen en el nostre dia a dia i no entenen de pauses. Moltes gràcies a tots els participants!!!

Create your website at WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: