Reglament

 1. “La Desconfinada” es realitzarà durant el primer cap de setmana després que el Govern de l’Estat notifiqui que es pot sortir a l’exterior per realitzar la pràctica esportiva, des de dissabte a les 00:00 fins diumenge a les 23:59, sempre respectant els períodes de temps que determini la normativa aplicable en aquell moment. El lloc serà el que cada participant triï, al voltant del seu domicili i respectant la normativa que determinin les autoritats.
 1. “La Desconfinada” està organitzada per l’Associació Esportiva Corredors.cat i és oberta a tothom qui vulgui participar. L’esperit de “La Desconfinada” és sortir a gaudir del que més ens agrada: córrer, i fer-ho a l’aire lliure. A més, després de tants dies tancats a casa, tots els experts recomanen no reiniciar les activitats de cursa de forma intensa. Per tant, “La Desconfinada” no tindrà caràcter competitiu. En el seu vessant solidari, el 100% de la recaptació serà en favor de la Fundació Miquel Valls, que dóna suport a afectats per l’ELA i els seus familiars. Per gestionar-ho, les donacions aniran directament a la campanya “CoRReDoRS.CaT x l’ELA”, actualment activa a migranodearena.org al repte de la Marató de Barcelona.
 1. El desenvolupament de “La Desconfinada” es regirà per TOTES les recomanacions i limitacions que el Govern de l’Estat dictamini en el seu pla de desconfinament, tant pel que fa als temps, distàncies màximes, com a qualsevol altra mesura de seguretat.
 1. “La Desconfinada” és gratuïta, però per poder participar cal:
 • Enviar el comprovant del donatiu realitzat a l’email ladesconfinada@gmail.com.
 1. Us enviarem per email el vostre dorsal per tal que pugueu personalitzar-lo amb els missatges o dibuixos que vulgueu. Aquest punt el podem garantir per als inscrits abans de les 22 h del dia abans a la celebració de “La Desconfinada”. Igualment, després d’aquest moment podreu continuar fent les vostres inscripcions i participant en l’esdeveniment, tot i que potser el dorsal no us arribarà abans de la vostra participació.
 1. Durant aquell cap de setmana podeu anar penjant les vostres fotos (i kilòmetres si voleu) amb els hashtags #KMSxELA i #LaDesconfinada a Twitter, Facebook i Instagram, o anomenant també a @ladesconfinada (Twitter i Instagram) per poder-les compartir.
 1. La participació en l’esdeveniment es fa sota la responsabilitat i el risc dels mateixos participants a “La Desconfinada”. L’organització s’eximeix de tota responsabilitat pels danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després de la cursa,  a ells mateixos o a terceres persones.
 1. Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom i cognoms es publiquin a les llistes d’inscrits.
 1. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol mena de reportatge o fotografia.
 1. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decideix sobre qualsevol incidència que no estigui prevista al mateix.
Create your website at WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: